Bemutatkozás

Bemutatkozunk

Móczár István rendező-operatőr és Róka Ildikó szerkesztő-riporter, ez így együtt egy mo-ka-s páros, ahogy az a nevünkből, és elérhetőségeink címéből is kiderül. Jobb napjainkon egyébként sem vetjük meg a humort, erre számos közös független filmünk is bizonyíték.

Műsorainkkal jelen vagyunk a Duna Televízió képernyőjén, már annak kísérleti adásában is szerepeltünk néhány balatoni kisfilmmel.

Kezdetek óta nagy örömmel foglalkozunk természeti-és kulturális örökségünk bemutatásával, ezeket a Duna Televízió is műsorra tűzi. „Magyarország kincsei” címmel tudományos ismeretterjesztő kisfilmekben mutattuk be hazai templomainkat, várainkat, kastélyainkat, arborétumainkat, tanösvényeinket. Számos portréfilmet készítettünk/készítünk a Duna Televízió számára képzőművészekről, népművészekről, alkotó emberekről.


Filmjeinkkel folyamatosan szerepelünk hazai és nemzetközi filmfesztiválokon. Eddig 62 különböző díjat nyertünk. Móczár István szívesen készít fotókat, amelyekkel több országos és nemzetközi kiállításon is szerepelt.

Néhány éve képzőművészettel is foglalkozik, több hazai kiállításon is látható volt már festménye. Vizuális galériánkban ezeket meg is tekinthetik.

Cégünk, a Móczár Kulturális Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1995-ben alakult.

Partnereink között szerepel a Duna Televízió, a PAX Televízió, a TV Paprika és a Vital Televízió is. 2007-ben két új ismeretterjesztő sorozatot indítottunk, ezek a Duna Televízió, és a PAX televízió adásaiban láthatók.

A televíziós műsorgyártás mellett foglalkozunk reklám-, referencia-, és települést bemutató film készítésével, régi filmek archiválásával, digitalizálásával.

A Móczár Bt. postacíme: 8601 Siófok, Pf.: 282.

E-mail: moczarbt@mo-ka.hu

 

Kezdőlap